Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home
Fotohandel Delfshaven / MK Optics. Vintage cameras and lenses

Inkoop van analoge fotoapparatuur bij Fotohandel Delfshaven

Overweegt u uw camera collectie, erfenis of uitzet te verkopen?

Wij kopen uw oude analoge camera’s, lenzen en accessoires nog graag van u over. Onze winkel is gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en restauratie van vintage foto apparatuur. Natuurlijk kan een winkel zoals de onze niet inkopen bij de reguliere groothandel. Wij zijn daarom grotendeels afhankelijk van u! Wij kopen onze voorraad in bij de gepensioneerde fotograaf, verzamelaar of oude winkelier. Op deze pagina leest u hoe wij te werk gaan en wat wij wellicht voor u kunnen betekenen.
Nikon cameras and lenses

Laat uw apparatuur taxeren en ontvang direct ons prijsvoorstel

In de winkel kunnen wij u voorzien van een gratis taxatie van uw analoge apparatuur. U ben van harte welkom tijdens openingstijden, u hoeft hier voor geen afspraak te maken. Tijdens uw bezoek zullen wij de camera’s controleren op werking en conditie, ook zullen wij u meer vertellen over de eigenschappen en geschiedenis van uw producten. Indien de apparatuur een toevoeging is voor onze winkelcollectie kunnen we u direct een aankoopvoorstel overleggen welke wij tevens direct aan u kunnen uitbetalen. Klik hier voor ons adres en openingstijden
Heeft u een grotere collectie of bijvoorbeeld een verzameling Leica of Hasselblad apparatuur? Dan is het aan te bevelen een afspraak met ons te maken. In sommige gevallen is bezoek aan huis of bedrijf ook mogelijk. Per email of telefoon kunnen wij voortijdig contact hebben om zo een idee te krijgen over de inhoud en omvang van uw collectie. Grotere inkopen doen wij vaak voor openingstijden, zo hebben wij de tijd en rust de apparatuur goed te bekijken en u een passend voorstel te kunnen doen.

Fotohandel Delfshaven is sinds 2009 dé analoog specialist van de Benelux.

Naast onze ongeëvenaarde winkelcollectie gebruikte film camera’s, lenzen en toebehoren vindt u ons ook andere producten en diensten. Bij ons kun je nog steeds terecht voor fotorolletjes, onderhoud en zelfs de verhuur van analoge camera sets. Bezoekers ervaren onze winkel als een museum waar je ook kunt kopen.
Wat maakt ons uniek: wij hebben een volledige reparatie- en serviceafdeling in huis waar we de vintage apparatuur weer in volle glorie kunnen herstellen en een tweede leven kunnen bieden. Wij kunnen camera’s voorzien van een kleinschalig beurtje maar ook volledig reviseren. Wij verkopen naast perfect werkende gereviseerde toestellen ook unieke verzamelstukken en antieke fotografica maar één ding is zeker: uw oude apparatuur gaat weer belanden bij de échte liefhebber!
Wij zien onszelf graag als uw partner in deze wondere wereld van analoge fotografie. Fotohandel Delfshaven voorziet u graag van advies, professioneel en ter zake, kundig en op een geheel vrijblijvende manier. Ondanks ons relatief kleine team hebben we gezamenlijk meer dan 65 jaar ervaring in de fotovakhandel. De vele jaren expertise, inzicht in de markt en onze tevreden klanten laten zien dat een persoonlijke en individuele manier van werken, samen met u, tot de beste resultaten leidt waar beide partijen zich goed bij voelen.
Eigenaar Maarten onderwerpt deze Rolleiflex 2.8f aan een test in zijn winkel in Delft. Op de achtergrond de Hasselblad kast, maar we spotten ook een Mamiya 645 pro TL
Maarten is uw fotografica expert
Mail: info@fotohandeldelfshaven.nl
Vrouwjuttenland 28, 2611LC Delft
Telefoon: 0614350322
a lot of Leica M6 cameras / Used cameera gear
Pre-Owned - Hasselblad camera's kopen we graag in. Fotohandel Delfshaven is ook altijd op zoek naar Analoog Leica M3, M2, M4, M6, Mamiya RZ67, M645, Nikon F, F2, FM3a, FM2, Olympus OM, We horen het graag indien u iets bijzonders in de aanbieding heeft
Used Analogue cameras - Leica M2 kit in original packaging
Pre-Owned Rolleiflex 2.8F TLR camera in outstanding condition with fresh CLA. Used Analogue cameras with warranty

Handig om te weten:

Komt u met de auto?

Onze winkel is perfect te bereiken per auto. U kunt het makkelijkste en betaalbaar parkeren in de ondergrondse ”Marktgarage” of op de ”Paardenmarkt” vanaf daar is het een 5 minuten wandelen naar de winkel.
Indien u een grotere collectie komt verkopen kunt u ook recht voor de winkel komen met de auto. Wij zullen u helpen met uitladen en vervolgens aangeven waar u het beste kunt parkeren en gebruikmaken van onze eigen parkeervergunning.
Let op: normaliter is de binnenstad enkel voor vergunninghouders en is parkeren als bezoeker alleen mogelijk met een dure dagkaart á €30,00. 

Welke merken kopen jullie in?

In principe kopen wij alle merken analoge fotoapparatuur. De bekende premium merken zoals Leica, Hasselblad, Contax, Nikon, Rolleiflex, Pentax, Canon etc. zijn voor ons vaste materie.
Ook minder grote of bekende merken komen in aanmerking voor onze inkoop. Wij richten ons op elke soort fotograaf of verzamelaar, je vind bij ons perfect werkende toestellen voor de beginner, professional of unieke stukken voor de serieuze camera verzamelaar.

Kopen jullie alleen maar dure analoge camera's in?

Nee, wij hebben interesse in alle soorten, maten en prijscategorieën van analoge fotoapparatuur. We zijn natuurlijk wel een winkel met kosten en moeten daarom wel een aantal basiskosten kunnen terugverdienen aan een inkoop. Het kan daardoor voorkomen dat sommige aanbiedingen minder interessant zijn voor onze inkoop. Weten of uw apparatuur in aanmerking komt? Stuur ons een vrijblijvende email.

Kopen jullie alleen perfect werkende apparatuur in?

Nee, dan zouden wij heel weinig aanbod hebben. De apparatuur die wij aankopen is vaak vele decennia oud en heeft wel wat (klein) werk nodig.
Geen zorgen! Omdat wij een volledige service- en reparatieafdeling in huis hebben kunnen wij veel dingen weer tot leven wekken. Daarom kopen wij ook regelmatig (deels) defecte of niet goed functionerende apparatuur aan. Dit scheelt u enorm veel geld en tijd vooraf en wij nemen deze zorgen helemaal over. Zelfs als iets niet meer te herstellen is kunnen wij de apparatuur vaak nog gebruiken of verkopen voor onderdelen in onze outlet categorie voor vriendelijke prijsjes.

Oude filmrolletjes, gooi ze niet weg!

Zelfs fors verlopen of oudere filmrolletjes ontvangen wij nog graag. Het schieten van verlopen films heeft zijn eigen groep liefhebbers, ook kunnen we de rolletjes goed gebruiken om bijvoorbeeld basisfuncties van analoge camera’s te testen, gooi deze dus a.u.b. niet weg!
Specialist in professionele kleinbeeld en middenformaat camera’s, gebruikte vintage lenzen, film en toebehoren.
Leverancier en expert van de bekende merken zoals:
Alpa, Bronica, Canon, Contax, Dallmeyer, Foma, Fujifilm, Hasselblad, Kodak, Leica, Linhof, Leitz Wetzlar, Minolta, Mamiya, Nikon, Olympus, Pentax, Plaubel, Rollei, Rolleiflex, Sinar, Topcon, Voigtlander, Zeiss.

Recente aanwinsten van onze collectie.

Ivm onze internationale oriëntatie en doelgroep is de taal op onze webwinkel in het Engels opgesteld.
Onze camera’s en toebehoren zijn in onze winkel te Delft te bekijken en deze worden tevens wereldwijd verzonden.

Hasselblad XPAN body + 45mm F/4 lens kit
Leica Minilux Zoom in original case
Nikon F4s body
Leica R7 chrome body Boxed
Canon A-1 + FD 28mm f/3.5 SC, CLA
Leica M3 body, fully serviced
Minolta XD5 + MD 50mm f/1.7 kit
Mamiya 645J kit with 80mm F/2.8 lens and Metered Prism Finder
Nikon FE2 black kit + Nikkor 50mm F/1.8 AI-S lens
Mamiya RB67 Pro S + Sekor-C 3.8 / 127
Hasselblad 500C/M black + Planar 80mm F/2.8 T* lens
Rolleiflex 3.5 E3 with Planar 75mm lens

 • New: receive 30% discount on all long rental bookings!
  New: receive 30% discount on all long rental bookings! From now on you will receive a 30% discount when you book a rental for 14 days or longer. With this discount you will have more time to get to know the camera well and shoot more rolls with it during your rental period. We know a lot our renting customers take the camera kits on their holidays or trips but sometimes had to...
 • Film Development & Scanning service
  Film Development & Scanning Service Since the beginning of 2023 our friends over at Cameralisatie have been working hard to open a new professional darkroom and filmlab. Owner, Woody, has years of experience teaching classes in the darkroom and did many development jobs for customers from his home. The Rotterdam-Delft region was really lacking some good quality dev & scan options so when we heard their plans we immidiately offered to collab and...
 • A pentacon Six camera from our OUtlet
  Voorjaars schoonmaak: meer dan 200 artikelen toegevoegd aan de OUTLET!
  Voorjaars schoonmaak: meer dan 200 artikelen toegevoegd aan de OUTLET! 4 april 2023De zon schijnt, de lente is begonnen. De afgelopen weken hebben wij wederom diverse prachtige camera collecties kunnen aankopen van o.a. Leica, Nikon, Contax en Hasselblad. Om ruimte te maken voor nieuwe voorraad zijn we daarom flink aan het opruimen geslagen. Wij hebben een mooie selectie kunnen maken van meer dan 200 analoge camera’s, vintage lenzen en handige accessoires die in...