Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home
Fotohandel Delfshaven / MK Optics. Vintage cameras and lenses

Laat uw apparatuur taxeren in onze winkel en ontvang direct ons prijsvoorstel.

Overweegt u uw camera collectie of uitzet te verkopen? Tijdens openingstijden bent u zonder afspraak van harte welkom voor een gratis taxatie van uw analoge foto-apparatuur. Terwijl we de camera’s en toebehoren controleren op staat en werking vertellen we u meer over de achtergrond en geschiedenis. Indien de apparatuur een toevoeging is voor onze winkelcollectie dan leggen we u een aankoopvoorstel voor welke indien geaccepteerd direct kan worden uitbetaald.
Heeft u een grote of waardevolle camera collectie? Dan is het aan te bevelen een afspraak te maken. In sommige gevallen is bezoek aan huis of bedrijf ook mogelijk. Wilt u zeker zijn dat uw analoge camera voor onze inkoop of inruil in aanmerking komt stuurt u dan eerst een mailtje met wat overzichtsfoto’s of een lijstje?
Woont u niet in de buurt? Het is ook mogelijk uw apparatuur goed verpakt naar ons op te sturen waarna we de waarde ervan kunnen beoordelen.
Nikonf2

Fotohandel Delfshaven is dé analoge hotspot van de Benelux.

Niet alleen vindt u bij ons een ongeëvenaarde collectie gebruikte film camera’s en toebehoren zoals lenzen en fotorolletjes. Ook hebben we in samenwerking met ACR een reparatie- en serviceafdeling in huis waar we de vintage apparatuur weer in volle glorie kunnen herstellen en een tweede leven kunnen bieden.
Maar een winkel als de onze kan niet inkopen bij de reguliere groothandel. Ons bestaansrecht is afhankelijk van inkoop bij U, de oud fotograaf, ex- winkelier of verzamelaar. We horen het graag indien u iets heeft aan te bieden.
Fotohandel Delfshaven voorziet u graag van advies, professioneel, ter zake, kundig en op een geheel vrijblijvende manier. Uw partner in deze wondere wereld van fotografie.
De vele jaren expertise, inzicht in de markt en onze tevreden klanten laten zien dat een persoonlijke en individuele manier van werken, samen met U, tot de beste resultaten leidt waar beide partijen zich goed bij voelen.
Heeft u iets te verkopen of wilt u weten wat uw oude fototoestel nog waard is?
Kom eens langs in de winkel of stuur ons een berichtje

Eigenaar Maarten onderwerpt deze Rolleiflex 2.8f aan een test in zijn winkel in Delft. Op de achtergrond de Hasselblad kast, maar we spotten ook een Mamiya 645 pro TL
Maarten is uw fotografica expert
Contact:
maarten@fotohandeldelfshaven.nl
0614350322
Het bezoekadres:
Fotohandel Delfshaven
Vrouwjuttenland 28
2611LC Delft
Open:
woensdag t/m zaterdag: 13:00 – 17:00
Tegenwoordig beleeft de analoge fotografie een ware revival

Onze klanten komen van heinde en verre om onze bijzondere collectie vintage Leica’s, Hasselblad, Nikon en andere camera occasions te komen proeven. Op zoek naar een tweedehands camera, gereviseerd, klaar voor gebruik en met garantie of een antiek topstuk voor de fotografica verzameling.

Op zoek naar een oude en zeldzame Leica M3 meetzoeker bijvoorbeeld of een middenformaat camera zoals de Mamiya m645 of de Hasselblad 500C/M, Of slechts voor advies, een gezellige babbel of een rolletje film.

Filmcamera’s worden al jaren niet meer geproduceerd. Maar reeds sinds 2009 maken wij ze klaar voor een tweede leven en plaatsen we de apparatuur bij de ware liefhebber. Helpt u mee?

 

a lot of Leica M6 cameras / Used cameera gear
Pre-Owned - Hasselblad camera's kopen we graag in. Fotohandel Delfshaven is ook altijd op zoek naar Analoog Leica M3, M2, M4, M6, Mamiya RZ67, M645, Nikon F, F2, FM3a, FM2, Olympus OM, We horen het graag indien u iets bijzonders in de aanbieding heeft
Used Analogue cameras - Leica M2 kit in original packaging
Pre-Owned Rolleiflex 2.8F TLR camera in outstanding condition with fresh CLA. Used Analogue cameras with warranty

Fotohandel Delfshaven – Sinds 2009 dé analoog specialist

Specialist in professionele kleinbeeld en middenformaat camera’s, gebruikte lenzen, film en toebehoren. Leverancier en expert van de bekende merken zoals:
Alpa, Bronica, Canon, Contax, Dallmeyer, Foma, Fujifilm, Hasselblad, Kodak, Leica, Linhof, Leitz Wetzlar, Minolta, Mamiya, Nikon, Olympus, Pentax, Plaubel, Rollei, Rolleiflex, Sinar, Topcon, Voigtlander, Zeiss.
Inkoop en Verkoop. Reparaties en Taxaties. Onderhoud en Advies. Film en Verhuur
 • A pentacon Six camera from our OUtlet
  Voorjaars schoonmaak: meer dan 200 artikelen toegevoegd aan de OUTLET!
  Voorjaars schoonmaak: meer dan 200 artikelen toegevoegd aan de OUTLET! 4 april 2023De zon schijnt, de lente is begonnen. De afgelopen weken hebben wij wederom diverse prachtige camera collecties kunnen aankopen van o.a. Leica, Nikon, Contax en Hasselblad. Om ruimte te maken voor nieuwe voorraad zijn we daarom flink aan het opruimen geslagen. Wij hebben een mooie selectie kunnen maken van meer dan 200 analoge camera’s, vintage lenzen en handige accessoires die in onze OUTLET zijn geplaatst.Al deze artikelen hebben...
 • Contax G2 rental
  Analoge camera’s huren bij Fotohandel Delfshaven
  Analoge camera's huren bij Fotohandel Delfshaven Waarom zou je een analoge camera huren als je er ook gewoon eentje kunt kopen? Die vraag krijgen wij vaker. In dit artikel geven we je 3 redenen we waarom juist onze verhuurservice zo populair is bij onze klanten. Of je nou een beginnende analoge fotograaf bent of een doorgewinterde professional, huren is een super verstandige keuze! 1. Gestegen prijzen van analoge camera's Geloof het of niet maar ook wij vinden het absurd om...
 • nos screenshot foto delfshaven ilmrolletjes
  Tekorten op film: Waarom zijn fotorolletjes zo slecht leverbaar?
  Beschikbaarheid van Filmrolletjes De populariteit van analoge fotografie is de afgelopen jaren flink gestegen. Tijdens de corona pandemie gingen mensen massaal op zoek naar een nieuwe hobby, of vonden ze tijdens het opruimen van de zolder hun oude analoge camera terug. De vraag voor camera's kunnen wij door onze kanalen en grote voorraad vaak wel bedienen, maar het fotorolletje is tegenwoordig de grote uitdaging... Wij spraken met een van onze vaste leveranciers en leggen in dit artikel kort uit waarom...