Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

De winkel

Aan de gracht, Vrouwjuttenland 28,  in het historische centrum van Delft zit er een bijzondere winkel gevestigd. Zo’n winkel waar je met je neus op de ramen kan staren naar wat er allemaal voor moois te vinden is. Geen grote moderne dozen-schuivende mega winkel maar juist een kleinschalige maar uiterst bijzondere winkel. Een winkel met vakkundig personeel en persoonlijke aandacht. Onze winkel is klassiek ingericht met meubels uit dezelfde tijd als vroeger, matchend aan de spullen die we verkopen. Als je niet weet dat de winkel er zit kan je er zomaar aan voorbij lopen, tot dat je al die glimmende camera’s in de vitrine ziet staan. Veel van onze klanten refereren naar onze winkel met termen zoals de ‘de camera hemel, ‘verborgen pareltje’ en zelfs de term ‘camera museum” Er zijn weinig camera’s die hier niet te vinden zijn. Een winkel met échte camera’s, de mooiste vintage lenzen en uiteraard: fotorolletjes.
In deze digitale tijd van online winkelen is het steeds moeilijker om een echte fysieke winkel te vinden met echte mensen die je echt advies geven. Bij ons ben je van harte welkom je droomcamera te komen bekijken, vasthouden en misschien zelfs eerst even te huren. Wij zijn niet gedreven door verkoop maar door passie. Wij zijn en ademen analoge fotografie en kunnen door onze ervaring een écht eerlijk en passend advies geven. Wij hebben analoge camera’s voor de beginnende student maar ook voor de doorgewinterde professional en en verzamelaar. Altijd eerlijk omschreven en volledig nagekeken door onze technici. Er is voor iedereen wat wils, of je nou op zoek bent naar je eerste analoge spiegelreflex, een antiek verzamelstuk zoekt of gewoonweg nieuwe fotorolletjes nodig hebt: welkom om onze prachtige winkel te komen bezoeken!

Onze openingstijden zijn: woensdag tot en met zaterdag van 13:00-17:00

Team Fotohandel Delfshaven
Maarten, Thom, Jorn, Mikolaj, Alan

 

Maarten in de Leica kast
Rolleiflex met Hasselblad SWC
Diverse zeldzame cameras

Wat zijn de openingstijden van de winkel?

Onze openingstijden zijn:

Woensdag 13:00-17:00
Donderdag 13:00-17:00
Vrijdag 13:00-17:00
Zaterdag 13:00-17:00

Wat is het adres van de winkel?

Onze winkel zit gevestigd in de historische binnenstad van Delft.

Ons adres is: Vrouwjuttenland 28, 2611LC Delft, Nederland

Waarom zijn jullie maar beperkt open?

We zouden graag ruimere openingstijden hanteren maar helaas is dat momenteel nog niet mogelijk. Klassieke camera’s zijn niet bij de groothandel te koop en hebben vaak lang ongebruikt gelegen. Het vergt veel tijd de collectie in stand te houden en goed te kunnen testen zodat we het met een gerust hart bij de nieuwe gebruiker kunnen plaatsen.

Kan ik een product reserveren?

Als u niet direct kunt langskomen kunnen wij een product even voor u reserveren. U kunt ons mailen op info@fotohandeldelfshaven.nl

Is er parkeergelegenheid bij de winkel?

Parkeren in Delft kan als wat minder vriendelijk overkomen. In het oude stadscentrum, waar onze winkel gevestigd zit, is parkeren alleen mogelijk middels een dagkaart (€30,00) of een vergunning.

Daarom adviseren wij onze bezoekers die met de auto komen te parkeren in de Markt Garage. Deze ondergrondse garage is toegankelijk bij het inrijden van het centrum. Vanaf daar is het 5 á 7 minuten lopen naar onze winkel.

Bent u slecht ter been of heeft u zware spullen mee dan kunnen wij uw kenteken aanmelden via onze portal. Dit gelieve aan te geven tijdens uw bezoek.

Hebben jullie fotorolletjes op voorraad in de winkel?

Jazeker, ondanks de slechte beschikbaarheid van film proberen wij altijd een mooi aanbod film te hebben. Wij verkopen 35mm, 120 en 4×5” films in zwart-wit, kleurnegatief en dia.

*Omdat wij graag zoveel mogelijk klanten bedienen hebben we op sommige films een limiet per klant. Het aanbod online kan variëren t.o.v. de winkel in Delft.

Naast onze verse films hebben wij in de winkel te Delft een aanbod met verlopen films, leuk om mee te experimenteren voor een zacht prijsje.

Kan ik een analoge camera huren?

Ja! Wij bieden een unieke en uitgebreide selectie analoge camera’s aan in onze verhuurservice. Variërend van spiegelreflex, point&shoot tot rangefinders in zowel 35mm als middenformaat! U vindt ons verhuuraanbod hier vinden.

Propverhuur en historisch advies is mogelijk voor professionals. Diverse stukken uit onze collectie werden reeds gebruikt voor filmproducties en commercials.