Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Giftshop Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Giftshop Film Rentals Cart Inkoop Home
Amterdam Camera Repairs and Foto Delfshaven partnership
Foto Delfshaven and Amsterdam Camera Repairs are proud to announce a partnership that brings together one of Europe’s longest established film, new-school, analog camera stores and one of Europe’s most well-known film camera repair specialists.
Leicaschool, Extra editie, Juni 1968,
Te leuk om niet te delen! Het is inmiddels alweer meer dan een halve eeuw geleden dat de Leica M4 werd geïntroduceerd maar nog steeds is het een van de meest populaire camera's. Haarfijn worden hier de verschillen én overeenkomsten tussen de Leicaflex en Leica M4 camera's beschreven. Doet de tegenwoordig uitermate betaalbare Leicaflex echt onder aan de Leica M?
Net binnen: Een prachtige verzameling met oa Leica en Canon
We hebben deze week weer een prachtige camera collectie aangekocht. Het zal nog wel even duren voordat we de toestellen in onze winkel te koop kunnen aanbieden want na jaren stilstand is er is nog flink wat opknap werk benodigd. Maar hier alvast een voorproefje.
NIKON S VS KONICA HEXAR RF
Misschien niet helemaal een eerlijke match. De Nikon S, gebouwd in de jaren 50, is de voorloper van de legendarische Nikon F. De Konica Hexar RF trachtte amper 50 jaartjes later een ware Leica M7 killer te worden. Maar welke is het leukste om mee op pad te gaan? Lieke Bezemer probeerde ze uit
We hebben een nieuwe website.
Niet alleen is onze website geheel vernieuwd ook zijn we gestart met een blog. Vanaf nu vindt u hier regelmatig nieuws, Camera tests en handige informatie. Hou de Blog pagina's in de gaten!
UP