Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

Analoge camera’s huren bij Fotohandel Delfshaven

Waarom zou je een analoge camera huren als je er ook gewoon eentje kunt kopen? Die vraag krijgen wij vaker. In dit artikel geven we je 3 redenen we waarom juist onze verhuurservice zo populair is bij onze klanten. Of je nou een beginnende analoge fotograaf bent of een doorgewinterde professional, huren is een super verstandige keuze!

De Hasselblad Xpan verhuur camera

1. Gestegen prijzen van analoge camera’s

Geloof het of niet maar ook wij vinden het absurd om te zien wat er is gebeurd met de prijzen van sommige toestellen de afgelopen jaren! Sommige toestellen zijn in prijs verdubbeld over de periode van een paar jaar. De analoge fotografie markt is enorm gegroeid maar dit heeft als minpuntje dat er dus meer vraag is naar producten dan dat er aanbod is. Onze winkelmarges zijn krapper geworden en bepaalde camera’s zijn voor veel mensen niet meer toegankelijk helaas. Wij houden analoge fotografie graag toegankelijk voor iedereen en hebben er daarom voor gekozen sommige van de meest gewilde toestellen uit te lenen voor een lief wekelijks prijsje

2. Twijfel je? Probeer hem eerst uit!

Een nieuwe analoge camera kopen kan spannend zijn. Gelukkig koop je bij ons altijd een goed product voor een eerlijke prijs, altijd nagekeken, meestal voorsien van een verse onderhoudsbeurt en vaak dus ook met garantie. Maar iedereen is anders en er is simpelweg geen perfecte camera voor iedereen. Wij adviseren je graag bij het kiezen van je nieuwe camera of lens maar of een camera echt bij je past kom je vaak alleen maar achter door er mee te gaan fotograferen in de buitenwereld. Ook mede door de verkoopprijzen van sommige toestellen is het echt niet gek eerst een paar tientjes per dag kwijt te zijn aan een huur product voor je soms wel duizenden euro’s uitgeeft als je uiteindelijk besluit hem bij ons te kopen!

3. Unieke camera’s met unieke resultaten

Of je nu ruige landschappen gaat fotograferen met onze Hasselblad XPAN of een fashionshoot moet doen met de Mamiya RZ67, huren is de ideale keuze voor jouw tijdelijke opdracht of fotoproject.

Professionele fotoshoots: Naast beginners verhuren we ook veel aan doorgewinterde professionele fotografen. Veel van deze klanten zitten bijvoorbeeld in de reclame- of modefotografie waar de opdrachtgever op zoek is naar een specifieke look. Vaak is er een hoge resolutie of kleine scherpte diepte vereist en dan is een middenformaatcamera de ideale keuze. Dit soort camera’s kopen is vaak te prijzig en de kosten voor een verhuurperiode kunnen worden doorgerekend aan je klant.

Camera’s voor op reis: onze verhuurcamera’s gaan graag met je mee op reis! We hebben een aantal compacte Leica meetzoeker camera’s maar ook specialistische modellen, zoals de panorama Hasselblad XPAN of gebruiksvriendelijke Fujifilm GA645 die perfect zijn om jouw mooiste reisfoto’s mee te maken.

Een rolletje laden in een Mamiya M645

Informatie over onze verhuurservice

Onderstaande 5 belangrijke aspecten van onze verhuurservice:

  • Toegang tot werelds beste en populairste analoge camera’s
  • Wij hanteren aantrekkelijke huurtarieven, ook voor langere periodes
  • De camera’s worden frequent geserviced door Alan van Amsterdam Camera Repairs
  • Voor beginners bieden we een quick-start guide aan tijdens het ophalen van je huurproduct
  • Mogelijkheid een camera te proberen voordat je deze koopt


Klink hier voor ons gehele assortiment en alle informatie omtrent huren bij Fotohandel Delfshaven. Kom jij binnenkort een van onze verhuurcamera’s uitproberen?

Thom is the store manager here at Fotohandel Delfshaven. He runs the day to day operation and will help you find the best camera or lens for you!

All author posts