Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

Levertijden en Verzending

Als fysieke winkel hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en service. We nodigen u dan ook van harte uit onze winkel te bezoeken.
Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken kunt u gebruik maken van de verzendopties via onze webshop. Voor internationale verzendingen werken wij uitsluitend met Fedex koeriers. Voor binnenlandse zendingen is PostNL ook mogelijk voor bedragen tot €500,00. Alle reguliere pakketten worden op donderdag verzonden. Uiteraard zijn onze pakketten verzekerd en ontvangt u een track&trace link. 

*Indien u op donderdag besteld en betaald vóór 11:00 wordt uw zending diezelfde dag nog verzonden.

U mag er op vertrouwen dat onze website actueel is maar soms sluipt er een vergissing in. Klassieke apparatuur kan soms wat eigenwijs zijn of is wellicht net verkocht. In het zeldzame geval dat een artikel niet voorradig is of indien er een gebrek wordt geconstateerd dan overleggen wij dit uiteraard altijd eerst met u. Onverhoopte annuleringen of terugbetalingen worden binnen 24 uur verwerkt. 
De vermelde prijzen op onze site zijn exclusief verzendkosten. Bij het afrekenproces worden de verzendkosten voor u berekend op basis van het gewicht, de pakketwaarde en bestemming.

Reguliere leveringstermijnen:
– Nederland PostNL: 1-2 dagen
– Nederland FedEx: 1-2 dagen
– Belgie FedEx: 1-2 dagen
– Europa FedEx: 2-3 werkdagen
– Rest Wereld: 3-10 dagen, afhankelijk van bestemming

UP