Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home All cameras Film Rentals Outlet Blog About us Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

Levertijden en Verzending

 
Als fysieke winkel hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en service. We nodigen u dan ook van harte uit onze winkel te bezoeken. Maar mocht u niet in de gelegenheid zijn langs te komen dan kan er ook verzonden worden. We verzenden echter maar eenmaal per week op de donderdag ochtend.
Internationaal maken we enkel gebruik van FedEx koerier omdat we veel waardevolle en delicate zendingen versturen. Binnen Nederland is PostNL ook mogelijk maar enkel tot pakketten met een waarde tot 500euro.
Natuurlijk zijn alle zendingen volledig verzekerd en traceerinformatie wordt automatisch per email toegezonden.
Indien betaald op de donderdag voor 11:00uur dan gaat het zeker nog dezelfde dag mee.
U mag er op vertrouwen dat onze website actueel is maar soms sluipt er een vergissing in. Klassieke apparatuur kan soms wat eigenwijs zijn of is wellicht net verkocht. In het zeldzame geval dat een artikel niet voorradig of indien er een gebrek wordt geconstateerd dan wordt het totaal bedrag binnen 24uur terug gestort en kunt u rekenen op een leuke verrassing ter goedmaking.
De vermelde prijzen op onze site zijn exclusief verzendkosten. Binnen Nederland zijn deze vanaf 10euro voor pakketten en minder indien het door de brievenbus kan. De correcte prijzen vindt u voor afrekenen in het winkelwagentje.
Binnen Nederland belooft FedEx levering de volgende dag. Het komt wel eens voor dat levering wat is vertraagd. In het weekend levert FedEx niet.
Naar belgie is levering gebruikelijk binnen 24 of 48uur. de rest van Europa enkele werkdagen.
PostNL levert gebruikelijk ook de volgende dag.
Nogmaals, PostNL vertrouwen we enkel zendingen toe binnen Nederland met een waarde van maximaal 500euro.
 
 
UP