Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

Garantie

 
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons uiterste best om deze in topconditie aan u te leveren. Analoge fotocamera’s zijn vaan decennia oud en kunnen nog wat eigenwijs gedrag vertonen. Gelukkig hebben wij veel ervaring en gespecialiseerde testapparatuur om dit soort  mankementen te kunnen constateren. Alle producten die wij online zetten worden eerst getest en nagekeken. Eventuele bevindingen vermelden we altijd zo duidelijk mogelijk in de product beschrijvingen. Bij ons koop je een eerlijk product en vrijwel altijd mét garantie!

Standaard geven wij 3 maanden garantie op onze apparatuur. Op lenzen is dit soms wel 12 maanden. Mocht er onverhoopt een defect optreden tijdens uw garantieperiode lossen we dit altijd netjes voor u op. Wij werken met een zeer ervaren reparateur en vaak zijn de meeste dingen te repareren, zo niet dan ruilen we het product voor een passend alternatief. 

Verzamelstukken

Van apparatuur die de gepensioneerde leeftijd heeft bereikt kunt u niet verwachten dat deze nog functioneert als nieuw, deze worden aangeboden als verzamelstukken. Bij apparatuur ouder dan 65jaar worden de basisfuncties nagelopen en alsnog eventuele tekortkomingen beschreven, echter kunnen we door leeftijd gerelateerde slijtage geen correcte werking garanderen. Natuurlijk valt ook apparatuur ouder dan 65jaar onder onze niet blij geld terug garantie. Binnen 14 dagen kan deze retour voor volledige terugbetaling. Gezien de respectabele leeftijd is een eventueel gewenste servicebeurt voor deze voor eigen rekening al kunnen wij hier wel mee adviseren.

Klachten

Ondanks onze ervaring en testapparatuur zien wij ook wel eens iets over het hoofd. Mocht u een klacht hebben over een van onze producten of diensten willen we u verzoeken om het ons kenbaar te maken door te mailen naar info@fotohandeldelfshaven.nl. U kunt er van op aan dat wij altijd een passende oplossing voor u zoeken.

Reparaties buiten garantie

Ook als u een product heeft waarvan de garantie al van is verlopen helpen wij u graag verder met het zoeken van een oplossing of het laten uitvoeren van een reparatie via onze technicus. Let op: wij repareren zelf geen producten en er dient altijd eerst contact voor te worden opgenomen met ons.

*Niet van toepassing op producten gemarkeerd met ”OUTLET”.

 
UP