Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home All cameras Film Rentals Outlet Blog About us Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

Garantie

 
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons uiterste best om deze in topconditie aan u te leveren. Alvorens de apparatuur in onze winkel te plaatsen wordt deze uitvoerig gecontroleerd en eventuele tekortkomingen zo duidelijk als mogelijk beschreven op onze website. Ondanks dat de apparatuur vaak vele decennia oud is koopt u een camera met garantie. Gebruikerssporen kunt u na alle jaren wel zeker verwachten maar u kunt er van op aan dat de apparatuur naar behoren werkt.
Klassieke camera’s zijn soms wel eens wat eigenwijs, oude apparatuur kan soms verborgen gebreken vertonen maar mocht zich onverhoopt iets voor doen dan lossen we dit in overleg met u keurig op.
Standaard geven we drie maanden garantie op al onze apparatuur, op lenzen zelfs een jaar. Eventuele tekortkomingen worden in de artikelbeschrijving vermeld. Indien u een gebrek aantreft wat binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Enkel indien er geen passende vervanging is dan bieden we u een terugbetaling.
De camera’s zijn klassiekers, niet nieuw, wel uitvoerig getest en indien we het noodzakelijk achten voorzien van een servicebeurt. Klaar voor gebruik.
Van apparatuur die de gepensioneerde leeftijd heeft bereikt kunt u niet verwachten dat deze nog functioneert als nieuw, deze worden aangeboden als verzamelstukken. Bij apparatuur ouder dan 65jaar worden de basisfuncties nagelopen en alsnog eventuele tekortkomingen beschreven, echter kunnen we door leeftijdsgerelateerde slijtage geen correcte werking garanderen. Natuurlijk valt ook apparatuur ouder dan 65jaar onder onze niet blij geld terug garantie. Binnen 14 dagen kan deze retour voor volledige terugbetaling. Gezien de respectabele leeftijd is een eventueel gewenste servicebeurt voor deze voor eigen rekening al kunnen wij hier wel mee adviseren.
Voor apparatuur tot een waarde van 200euro is het helaas niet mogelijk reparaties aan te bieden daar dit economisch vaak niet haalbaar is. Reparateurs zijn schaars en de wachttijden vaak lang. Daarom bestaat onze garantie er bij artikelen in deze prijsklasse uit u een vervangend vergelijkwaardig toestel aan te bieden, indien dit niet mogelijk is dan wordt het volledig aankoopbedrag terug aangeboden.
Kortom, Indien u een gebrek aantreft welke binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@fotohandeldelfshaven.nl .
U kunt er van op aan dat we altijd ons best doen een passende oplossing te vinden.
 
UP