Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

Ruilen en Retourneren

Vragen over retouren of producten omruilen? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier.

Ik wil mijn product ruilen voor iets anders

Het kan zijn dat het aangekochte product niet bevalt of geen goede keuze bleek te zijn. Als je een aankoop wenst te ruilen kan dit binnen 14 dagen na aanschaf.

Camera’s en lenzen kunnen erg persoonlijk zijn. Wij assisteren je graag met de keuze en vinden altijd een passend product.

Ik heb spijt van mijn aankoop, kan ik deze retour sturen?

Uiteraard. Via het web aangekochte bestellingen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retoursturen. Graag vernemen wij de reden van retour zodat wij deze sneller en beter kunnen verwerken. Dit kun u doen door ons vooraf een email te sturen op info@fotohandeldelfshaven.nl

Let op: wij kunnen u enkel het volledige aankoopbedrag crediteren als de goederen in dezelfde conditie worden teruggestuurd als dat u deze heeft ontvangen.

Wat is jullie retouradres?

Zorg a.u.b. dat u het product weer goed verpakt en compleet aan ons terugstuurt.

Ons retour adres is:

Fotohandel Delfshaven
Vrouwjuttenland 28
2611LC Delft, Nederland

Ik heb per ongeluk een verkeerd verzendadres opgegeven

Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen aanpassen. Al onze pakketten worden normaliter verzonden op donderdagen.

Het ontvangen product is defect of beschadigd

Gelukkig werken wij met zéér betrouwbare verzendpartner FedEx en is dit ons niet eerder overkomen. Mocht het toch gebeuren dat iets niet in orde aankomt vernemen wij dit graag en lossen we het uiteraard zo goed mogelijk op.