Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons uiterste best om deze in topconditie aan u te leveren. Analoge fotocamera’s zijn vaan decennia oud en kunnen nog wat eigenwijs gedrag vertonen. Gelukkig hebben wij veel ervaring en gespecialiseerde testapparatuur om dit soort  mankementen te kunnen constateren. Alle producten die wij online zetten worden eerst getest en nagekeken. Eventuele bevindingen vermelden we altijd zo duidelijk mogelijk in de product beschrijvingen. Bij ons koop je een eerlijk product en vrijwel altijd mét garantie!

Hoeveel garantie ontvang ik op mijn aankoop?

Dit verschilt per product en staat per stuk vermeld. Standaard geven wij 3 maanden garantie. Voor lenzen is dit soms wel 12 maanden!

Wat houd de garantie op mijn aankoop in?

Mocht er onverhoopt een defect optreden tijdens uw garantieperiode dan lossen wij dit altijd netjes voor u op. Wij werken samen met een zeer ervaren technicus en vaak zijn de meeste dingen te repareren, zo niet dan ruilen wij het product voor je om voor een passend alternatief.

Hoe kunnen jullie garantie geven op tweedehands apparatuur?

Wij hebben met ons team enorm veel ervaring en werken met gespecialiseerde testapparatuur om eventuele defecten of mankementen te kunnen constateren. Alle producten die wij op de website plaatsen zijn zorgvuldig nagekeken en daarom geven wij u een passende garantie op de aankoop.

Kan ik mijn analoge camera laten repareren?

Wijzelf werken niet aan apparatuur. Wel werken wij nauw samen met Amsterdam Camera Repairs. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan analoge fotoapparatuur zijn zij het correcte adres.

Let op: wij zijn 2 losse bedrijven en reparaties dienen altijd op afspraak plaats te vinden. Neem contact op via de website www.amsterdamcamerarepairs.com

Zit er ook garantie op de OUTLET producten?

Nee, op OUTLET producten zit geen garantie. Deze producten worden verkocht ‘as-is’ omdat ze niet uitvoerig getest zijn. Daarnaast bieden wij ze aan voor een vaak fors gereduceerd tarief.

Ook op OUTLET producten ontvangt u uiteraard wel het 14-daagse retourrecht.

 

Waarom zit niet overal garantie op?

Dit is met name van toepassing op verzamelstukken. Van apparatuur die de gepensioneerde leeftijd heeft bereikt kunt u niet verwachten dat deze nog functioneert als nieuw. Bij apparatuur ouder dan 65 jaar worden de basisfuncties nagelopen en alsnog eventuele tekortkomingen beschreven, echter kunnen we door leeftijd gerelateerde slijtage geen correcte werking garanderen.

Natuurlijk valt ook deze apparatuur onder het 14-daagse retourrecht.

Mijn product is defect buiten de garantie.

Ook als de garantieperiode is verstreken helpen we je waar mogelijk alsnog graag aan een oplossing. Hiervoor kunt u ons een email sturen. Wij kunnen vervolgens beoordelen wat de best passende oplossing is voor uw probleem.

Ik heb een klacht.

Ondanks dat wij ons uiterste best doen voor u als klant maken wij helaas ook wel eens een foutje. Mocht u een opmerking of klacht over een van onze geleverde diensten of producten hebben vernemen wij dit graag.

U kunt de klacht schriftelijk indienen per mail via: info@fotohandeldelfshaven.nl