Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

Web only en Outlet

 
Artikelen gemarkeerd Web only worden beheerd door onze goede vriend Mikolaj met wie we reeds vanaf onze prille start in 2009 samen werken.
De artikelen gemarkeerd web only worden vanuit zijn magazijn in Polen wereldwijd verzonden. Verzending is altijd verzekerd en ontvangst bij u thuis is gebruikelijk binnen een week.
Outlet
We zijn een kleine winkel maar kopen met regelmaat grote collecties aan. Ons winkelassortiment wordt hieruit zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit hoogwaardige apparatuur in goede conditie met garantie.
Veel van onze apparatuur krijgt eerst een servicebeurt voordat we het in de winkel plaatsen maar helaas is dat niet voor alles mogelijk. Defecte apparatuur of spullen die we willen opruimen komen gebruikelijk terecht in onze outlet. De artikelen in onze outlet categorie worden nadrukkelijk verkocht zonder garantie echter bieden we wel een twee weken retouroptie aan.
Bent u een beetje handig of op zoek naar een fraai decoratief stuk voor uw collectie dan kunt u in de outlet sectie leuke koopjes vinden.
De web only en outlet artikelen kunnen helaas niet gedemonstreerd worden in onze winkel te Delft. Mikolaj verzend deze artikelen vanuit Polen en draagt zorg voor de accurate objectbeschrijvingen met foto’s.
Binnen 14 dagen na ontvangst is retourneren toegestaan naar onze NL winkel.
 
Voor vragen over Web-only en outlet artikelen kunt u Mikolaj emailen in het engels:
mikolaj@mkoptics.net
 
UP