Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

Ruilen en Retourneren

 
Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u spijt heeft van aankoop. Wellicht omdat het product toch niet helemaal bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Niet alleen online, ook voor aankopen in onze fysieke winkel bieden wij u deze service, niet-blij-geld-terug garantie zo noemen we dat want als u niet tevreden bent dan trekken we ons dat persoonlijk aan.
U heeft na annulering 14 dagen om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag minus verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden naar onderstaand adres. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mkoptics.net of kom langs in onze winkel. Na terugontvangst wordt het totaal bedrag binnen 48uur terug gestort op uw rekening.
Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Retouren kunnen worden verzonden (met track en trace) naar ons winkeladres:
Fotohandel Delfshaven
tav: M. Kleijwegt
Vrouwjuttenland 28
2611LC Delft
Nederland
+31614350322
Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Wel hanteren we een retour- en omruiltermijn van 14 dagen, na deze termijn moet het artikel als een inkoop worden aangemerkt en indien de voorraad te groot is kan het voorkomen dat we andere inkoopkeuzes wensen te maken.
U kunt contact opnemen met info@mkoptics.net of kom langs in onze winkel.
Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Pakketten worden vanuit onze winkel wekelijks op donderdag ochtend verzonden. Vanuit onze lokatie in Polen worden pakketten dagelijks verzonden.
 
UP