Online bestellingen

 

Fotohandel Delftshaven biedt klanten ook aan een bestelling on-line te plaatsen en U begrijpt dat dit zeker voor onze internationale klanten een goede keuze is. Maar ook onze vaste klanten maken gebruik van deze service, zeker omdat ze de kwaliteit van onze dienstverlening kennen en onze duidelijke en gedetaileerde omschrijvingen op waarde schatten.
On-line bestellingen hebben een paar voordelen, ten eerste is het niet nodig zelf naar Delft te komen, wij verzenden per gerenommeerde koeriersdienst volledig verzekerd, en aflevering is alleen na een handtekening voor ontvangst mogelijk. Wij versturen standaard alleen de Donderdagen, het zou gezien de drukte onmogelijk zijn dat iedere dag te doen natuurlijk.

En ander voordeel is dat U zeker bent dat U ook kan kopen wat U wilt en dat het item van U is. Om die reden vragen wij dan ook om directe betaling, en er zijn instructies hoe dat te doen natuurlijk. Wij geven de bank van de opdrachtgever van de betaling de tijd om één en ander in orde te maken natuurlijk.
Veel van onze aanbiedingen zijn zeldzame items, of gewoon moeilijk te vinden in de nationale en internationale markt, en dat hoeft niet altijd te betekenen dat de prijs hoog is, zeker niet, maar het gaat om een speciaal toestel of een gewilde lens. On-line bestellen geeft U de mogelijkheid zoveel als mogelijk zeker te zijn dat U uw gewilde object ook daadwerkelijk kan kopen. Helaas kunnen wij geen reserveringen aanvaarden.
Daarnaast gelden alle voorwaarden aangaande garantie zowel voor items die on-line besteld zijn of in de winkel gekocht worden, al vinden wij het altijd leuker om U zelf ter plekke in onze winkel te adviseren natuurlijk, soms is snelheid en zeker zijn van uw aankoop belangrijker.

U merkt dat we er alles aan doen om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien van alle mogelijkheden, en proberen aan hun wensen te voldoen, zij het in de Winkel of On-line, aan U de keuze, wij staan natuurlijk altijd voor U klaar en U kunt ons altijd bereiken via de ouderwetse telefoon of een email. En ja, wij beantwoorden iedere vraag en iedere email op tijd, kundig en grondig, U krijgt uitleg en een antwoord op uw vragen. En mocht het zo zijn dat we het antwoord niet hebben laten we dat weten en aan we voor U op zoek naar duidelijkheid.

Ook dat is Fotohandel Delftshaven !

UP