Een aankoop doen bij Fotohandel Delftshaven……

Nadat U zich een beetje heeft ingelezen en rondgekeken, en op de verschillende veilingsites heeft gezocht en, wellicht eens een winkel bent binnengestapt, blijft het gevoel toch knagen dat U wat meer wilt dan digitales plaatjes maken die je alleen maar op de computer kan zien en bekijken, dat is, tot de harde schijf het begeeft en ze allemaal weg zijn…….
U besluit de stoute schoenen uit de kast te trekken, aan te trekken, en eens zelf te gaan kijken in Delft en die wonder machines van dichtbij te inspecteren.

Allereerst bent U van harte welkom, laten we daar mee beginnen, en we vinden het een eer U te mogen ontvangen in onze winkel waar U begroet wordt door de eigenaar Maarten of één van de medewerkers.
Er zijn natuurlijk ook onze klanten met jaren ervaring die precies weten wat ze willen en waar ze voor komen, onze collectie staat bekend om haar exclusiviteit en diversiteit en daarnaast zijn wij trots op de reputatie die we onder vele professionals mogen dragen natuurlijk.

Maar wij zijn er ook, en zeker ook, voor die klanten die wellicht wederom eens willen beginnen of herstarten met fotografie op film, de ouderwets mooie plaatjes op zwart/wit film uit de dagen van vòòr de digitale revolutie. Wij nemen U mee, na een eerste kennismaking, op een korte reis langs de verschillende mogelijkheden, grote camera’s, kleine camera’s, met vaste lenzen of verwisselbare lenzen, meetzoekers en spiegelreflex camera’s, Nikon, Canon, Leitz, Zeiss Ikon, Leica, Pentax, Hasselblad er is te veel om allemaal op te noemen. En U stelt vragen, daar zijn wij voor, we ontvangen U op die basis, U bent klant, U stelt uw vragen, uw interesses.

Een paar hele praktische dingen; wij hebben meer in onze collectie dan we op de site zetten, onze collectie is gewoon te groot en te te divers om in het geheel te laten zien, dus vragen staat vrij natuurlijk.
Mocht U besluiten tot een aankoop kunt U per bankkaart betalen of wat U, en natuurlijk ons, het beste uitkomt.
U kan en mag een toestel in de handen houden natuurlijk, proberen, bekijken, knopjes indrukken en ga maar door, en wij helpen U met uitleg, maar we kunnen U helaas niet een camera meegeven om een paar uur mee naar buiten te gaan, uw begrip hiervoor natuurlijk is evident.
Al onze camera’s komen met een garantie, ook al zijn ze zeker niet nieuw meer. Maar wij staan achter onze geteste en gecontroleerde items, lenzen, camera’s of accessoires is ons gelijk, de klant is en blijft koning, of koningin natuurlijk.
U begrijpt nu onmiddellijk dat uw aankoop dus beschermd is, en niet een garantie tot aan de voordeur heeft zoals je dat wel hebt bij meerdere “verkoopsites” op het internet. Een comfortabel gevoel vanaf uw initiële aankoop. U maakt plaatjes, wij doen de rest.

En ook, net als in de tijd van vòòr de electrische auto’s, camera’s hebben na 5-10 jaar een service nodig, of een kleine reparatie, een afstelling of gewoon een grondige schoonmaak. Ook daar kunnen wij U bijstaan en U helpen bij het vinden van de juiste persoon dat voor U te realiseren, U heeft dus een partner in uw hervonden of nieuwe passie die U bij kan staan en dat ook actief doet.

We proberen in de relatie met onze relaties vanaf het prille begin, een open en duidelijke manier van communicatie en service te laten zien, en natuurlijk komen vroegere klanten naar ons terug en willen ze na een tijdje eens naar een nog betere machine komen kijken. Camera’s en lenzen zijn er vanaf een paar honderd euro’s tot en met duizenden euro’s, aan mogelijkheden geen gebrek, U kunt nog jaren vooruit in uw nieuwe hobby, wees daar zeker van !

Fotograferen is een passie, in vele aspecten, een stukje tijd vastleggen, een herinnering koesteren, een moment bevriezen en het hoeft echt niet allemaal heel moeilijk te zijn en op bijna iedere camera zit wel een knop met “Automatisch” om in het begin een beetje hulp op aanvraag te ontvangen, maakt U zich geen zorgen. Ook filmpjes ontwikkelen en afdrukken wordt allemaal nog gedaan, en ja, je kan zelfs de negatieven “scannen” zodat U uw mooiste plaatjes via uw computer of smartfoon kan delen met anderen. De tijd staat niet stil en er is heel veel mogelijk. En wie weet, U zou zeker niet de eerste zijn die binnen een jaar de doucheruimte af en toe gebruikt als “Donkere kamer” tot verbazing van de andere huisgenoten !

En als er vragen zijn, U zoekt een verduidelijking, een speciale vraag, contacteer ons, een email of gewoon per telefoon, maak een afspraak en we reserveren voor U, of loop gewoon naar binnen en kijk rond, maak eens kennis, kom eens al dat moois met eigen ogen bekijken. Alleen al de collectie bekijken is de moeite waard, meer dan 100 jaar aan fotografie geschiedenis aan de Delftse gracht, de moeite !

De uitnodiging staat, van harte welkom !!!

UP