Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home
Fotohandel Delfshaven / MK Optics. Vintage cameras and lenses

Analoge camera’s en lenzen kopen we nog altijd graag in.

U heeft wat aan te bieden? Gebruikelijk bent u zonder afspraak van harte welkom voor een vrijblijvende taxatie van uw fotoapparatuur. Echter helaas gooit de pandemie roet in het eten en werkt onze inkoop net even iets anders.
Om onze collectie op pijl te houden en om onze klanten in fraaie apparatuur te kunnen blijven voorzien, kopen we dus nog graag bijzondere camera’s en lenzen in.

Indien u iets heeft aan te bieden stuurt u dan eerst een email met een lijstje of wat overzichtsfoto’s? Dat geeft ons een eerste indruk en zo kunnen we bepalen of uw bezoek de moeite waard zal zijn.
U kunt een email zenden naar Maarten, Hij is onze taxateur: maarten@fotohandeldelfshaven.nl
Voor een correcte prijsopgave zal onze taxateur nog altijd persoonlijk de apparatuur op staat en werking moeten kunnen beoordelen. Indien Maarten denkt dat de apparatuur een toevoeging is voor de winkel collectie dan bent u van harte welkom de apparatuur op afspraak te tonen.
Verzenden per post is ook een mogelijkheid maar volgt u wel de instructies op?
De functies van de camera’s worden nagelopen en bijzonderheden worden onderzocht. Maarten kan vervolgens een prijsvoorstel opmaken voor u ter overweging.
Maarten werkt graag transparant en legt u graag uit hoe hij tot het voorstel gekomen is en welke marges hij moet hanteren. Hij doet z’n uiterste best een voorstel passend voor beiden te vinden.
Indien er een akkoord wordt bereikt dan kan er direct worden uitbetaald middels bankoverschrijving. Andere betaalwijzen in overleg. Belangrijk is wel dat u zich kunt legitimeren en de herkomst van de goederen moet bekend zijn. Wij hebben zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen om heling tegen te gaan.
Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u zich niet kunt vinden in het voorstel. We werken geheel vrijblijvend en mochten de verwachtingen te ver uit een liggen dan kunt u uw uitzet direct weer mee terug nemen.
Of wellicht wilt u er nog een nachtje over slapen? We begrijpen het volledig dat afstand doen van uw dierbare apparatuur niet over een nacht ijs gaat. Neem uw tijd. Bij analoge fotografie draait het tegenwoordig om onthaasten.
Bij grote of waardevolle collecties is bezoek aan huis overigens ook mogelijk, natuurlijk met inachtneming van de voorschriften omtrent Corona.
Wij voelen deze crisis gelukkig niet direct in onze omzet maar helaas kunnen we momenteel niet terecht bij diverse van onze reguliere inkoopkanalen. Uw steun in de vorm van aanbod stellen we daarom zeer op prijs zodat wij onze klanten kunnen blijven bedienen met hoogwaardige en gereviseerde camera’s. Dank voor het vertrouwen.

Maarten, Thom, Mikolaj, Daphne
Fotohandel Delfshaven

Pre-Owned - Hasselblad camera's kopen we graag in. Fotohandel Delfshaven is ook altijd op zoek naar Analoog Leica M3, M2, M4, M6, Mamiya RZ67, M645, Nikon F, F2, FM3a, FM2, Olympus OM, We horen het graag indien u iets bijzonders in de aanbieding heeft
Analoog fotograferen, met een rolletje, is tegenwoordig weer helemaal hip en zeker in tijden van Corona zien we velen vol enthousiasme beginnen aan het analoge avontuur.
Met een zeldzame oude Leica bijvoorbeeld of een middenformaat camera zoals Mamiya m645 of de Hasselblad 500C?
Maar ook de gangbare modellen van bv Minolta, Olympus en Nikon zijn gezocht, fotograferen op film is weer helemaal terug van weg geweest.
Heeft u iets in de aanbieding? laat het ons zeker weten
Het bezoekadres:
Fotohandel Delfshaven
Vrouwjuttenland 28
2611LC Delft
maarten@fotohandeldelfshaven.nl
0614350322
Eigenaar Maarten onderwerpt deze Rolleiflex 2.8f aan een test in zijn winkel in Delft. Op de achtergrond de Hasselblad kast, maar we spotten ook een Mamiya 645 pro TL

Fotohandel Delfshaven – Sinds 2009 dé analoog specialist

 • Contax G2 rental
  Analoge camera’s huren bij Fotohandel Delfshaven
  Analoge camera's huren bij Fotohandel Delfshaven Waarom zou je een analoge camera huren als je er ook gewoon eentje kunt kopen? Die vraag krijgen wij vaker. In dit artikel geven we je 3 redenen we waarom juist onze verhuurservice zo populair is bij onze klanten. Of je nou een beginnende analoge fotograaf bent of een doorgewinterde professional, huren is een super verstandige keuze! 1. Gestegen prijzen van analoge camera's Geloof het of niet maar ook wij vinden het absurd om...
 • nos screenshot foto delfshaven ilmrolletjes
  Tekorten op film: Waarom zijn fotorolletjes zo slecht leverbaar?
  Beschikbaarheid van Filmrolletjes De populariteit van analoge fotografie is de afgelopen jaren flink gestegen. Tijdens de corona pandemie gingen mensen massaal op zoek naar een nieuwe hobby, of vonden ze tijdens het opruimen van de zolder hun oude analoge camera terug. De vraag voor camera's kunnen wij door onze kanalen en grote voorraad vaak wel bedienen, maar het fotorolletje is tegenwoordig de grote uitdaging... Wij spraken met een van onze vaste leveranciers en leggen in dit artikel kort uit waarom...
 • Amsterdam camera repairs
  Amterdam Camera Repairs and Foto Delfshaven partnership
  Foto Delfshaven and Amsterdam Camera Repairs are proud to announce a partnership that brings together one of Europe’s longest established film, new-school, analog camera stores and one of Europe’s most well-known film camera repair specialists.
UP