Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home All cameras Film Rentals Outlet Blog About us Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home
Fotohandel Delfshaven / MK Optics. Vintage cameras and lenses

Analoge camera’s en lenzen kopen we nog altijd graag in.

U heeft wat aan te bieden? Gebruikelijk bent u zonder afspraak van harte welkom voor een vrijblijvende taxatie van uw fotoapparatuur. Echter helaas gooit de pandemie roet in het eten en werkt onze inkoop net even iets anders.

Onze winkel is tijdelijk enkel op afspraak geopend ivm de geldende corona maatregelen maar gelukkig staan we sterk dmv onze online verkoop.

Om onze collectie op pijl te houden en om onze klanten in fraaie apparatuur te kunnen blijven voorzien, kopen we dus nog graag bijzondere camera’s en lenzen in.

Indien u iets heeft aan te bieden stuurt u dan eerst een email met een lijstje of wat overzichtsfoto’s? Dat geeft ons een eerste indruk en zo kunnen we bepalen of uw bezoek de moeite waard zal zijn.
U kunt een email zenden naar Maarten, Hij is onze taxateur: maarten@fotohandeldelfshaven.nl
Voor een correcte prijsopgave zal onze taxateur nog altijd persoonlijk de apparatuur op staat en werking moeten kunnen beoordelen. Indien Maarten denkt dat de apparatuur een toevoeging is voor de winkel collectie dan bent u van harte welkom de apparatuur op afspraak te tonen.
Verzenden per post is ook een mogelijkheid maar volgt u wel de instructies op?
De functies van de camera’s worden nagelopen en bijzonderheden worden onderzocht. Maarten kan vervolgens een prijsvoorstel opmaken voor u ter overweging.
Maarten werkt graag transparant en legt u graag uit hoe hij tot het voorstel gekomen is en welke marges hij moet hanteren. Hij doet z’n uiterste best een voorstel passend voor beiden te vinden.
Indien er een akkoord wordt bereikt dan kan er direct worden uitbetaald middels bankoverschrijving. Andere betaalwijzen in overleg. Belangrijk is wel dat u zich kunt legitimeren en de herkomst van de goederen moet bekend zijn. Wij hebben zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen om heling tegen te gaan.
Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u zich niet kunt vinden in het voorstel. We werken geheel vrijblijvend en mochten de verwachtingen te ver uit een liggen dan kunt u uw uitzet direct weer mee terug nemen.
Of wellicht wilt u er nog een nachtje over slapen? We begrijpen het volledig dat afstand doen van uw dierbare apparatuur niet over een nacht ijs gaat. Neem uw tijd. Bij analoge fotografie draait het tegenwoordig om onthaasten.
Bij grote of waardevolle collecties is bezoek aan huis overigens ook mogelijk, natuurlijk met inachtneming van de voorschriften omtrent Corona.
Wij voelen deze crisis gelukkig niet direct in onze omzet maar helaas kunnen we momenteel niet terecht bij diverse van onze reguliere inkoopkanalen. Uw steun in de vorm van aanbod stellen we daarom zeer op prijs zodat wij onze klanten kunnen blijven bedienen met hoogwaardige en gereviseerde camera’s. Dank voor het vertrouwen.

Maarten, Levi, Mikolaj, Daphne
Fotohandel Delfshaven

Pre-Owned - Hasselblad camera's kopen we graag in. Fotohandel Delfshaven is ook altijd op zoek naar Analoog Leica M3, M2, M4, M6, Mamiya RZ67, M645, Nikon F, F2, FM3a, FM2, Olympus OM, We horen het graag indien u iets bijzonders in de aanbieding heeft
Analoog fotograferen, met een rolletje, is tegenwoordig weer helemaal hip en zeker in tijden van Corona zien we velen vol enthousiasme beginnen aan het analoge avontuur.
Met een zeldzame oude Leica bijvoorbeeld of een middenformaat camera zoals Mamiya m645 of de Hasselblad 500C?
Maar ook de gangbare modellen van bv Minolta, Olympus en Nikon zijn gezocht, fotograferen op film is weer helemaal terug van weg geweest.
Heeft u iets in de aanbieding? laat het ons zeker weten
Het bezoekadres:
Fotohandel Delfshaven
Vrouwjuttenland 28
2611LC Delft
maarten@fotohandeldelfshaven.nl
0614350322
Eigenaar Maarten onderwerpt deze Rolleiflex 2.8f aan een test in zijn winkel in Delft. Op de achtergrond de Hasselblad kast, maar we spotten ook een Mamiya 645 pro TL

Fotohandel Delfshaven – Sinds 2009 dé analoog specialist

 • Amsterdam camera repairs
  Amterdam Camera Repairs and Foto Delfshaven partnership
  Foto Delfshaven and Amsterdam Camera Repairs are proud to announce a partnership that brings together one of Europe’s longest established film, new-school, analog camera stores and one of Europe’s most well-known film camera repair specialists.
 • Leica school mk optics
  Leicaschool, Extra editie, Juni 1968,
  Te leuk om niet te delen! Het is inmiddels alweer meer dan een halve eeuw geleden dat de Leica M4 werd geïntroduceerd maar nog steeds is het een van de meest populaire camera's. Haarfijn worden hier de verschillen én overeenkomsten tussen de Leicaflex en Leica M4 camera's beschreven. Doet de tegenwoordig uitermate betaalbare Leicaflex echt onder aan de Leica M?
 • leica and canon collection
  Net binnen: Een prachtige verzameling met oa Leica en Canon
  We hebben deze week weer een prachtige camera collectie aangekocht. Het zal nog wel even duren voordat we de toestellen in onze winkel te koop kunnen aanbieden want na jaren stilstand is er is nog flink wat opknap werk benodigd. Maar hier alvast een voorproefje.
UP