Fotohandel Delfshaven
Fotohandel Delfshaven
Home Cameras Film Rentals Visit My account Cart Inkoop
New Arrivals Film Rentals Cart Inkoop Home

We hebben een nieuwe website

Het is de meeste van jullie waarschijnlijk al opgevallen. We hebben een nieuwe website.
Onze website was slechts twaalf jaartjes jong, maar in internetjaren is dat ouder dan de fotografie zelf. Het was dus de hoogste tijd de site een beetje op te frissen en de wondere digitale wereld eens te verkennen. Van harte welkom op onze vernieuwde website!
En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel. Gezien de coronamaatregelen zijn we momenteel enkel open op afspraak. Uw bezoek kunt u inplannen via deze link.

Nieuwe Blog pagina

En met een nieuwe site dus ook nieuwe mogelijkheden. We zijn dus ook begonnen met een blog. Op deze pagina’s plaatsen we onze laatste nieuwtjes en we hebben er behoorlijk wat te delen binnenkort.
Tevens vindt u hier binnenkort tips en reviews van onze cameratesters en af en toe delen we wat promotiemateriaal uit de oude doos.
We hebben geprobeerd de website zo klassiek als mogelijk te houden en de vintage look en feel moest worden behouden. Geen tierelantijntjes maar to the point.
In de loop der tijd kunt u echter nog zeker verbeteringen en nieuwe functies verwachten.

Online betalen

De website is nu veilig waardoor ook online betaald kan worden. Binnen Nederland is Ideal mogelijk. Voor België oa Bancontact. Afhankelijk van de lokatie, waar dan ook op de wereld, krijgt de bezoeker nu de juiste betaalmethode voorgeschoteld.
We nodigen u van harte uit onze winkel te bezoeken maar verzenden kan ook. Wel versturen we maar eenmaal per week. Maar niet alleen meer met fedEx koerier, binnen Nederland is er tot ook keuze voor PostNL. Echter wel met een maximum waarde van 500euro want een zeldzame black paint Leica M2 of special edition Rolleiflex kunnen we enkel toe vertrouwen aan de betrouwbare koerier die volledige verzekering biedt.

New arrivals

Wekelijks is het nog altijd op zaterdag rond 17:00uur F5en geblazen want dan komen de nieuwe binnenkomers online. Het kan snel gaan met een Mamiya rz67 kit of Contax T2 want deze zijn populairder dan ooit.

 

Nieuw is dat het aanbod groter is dan ooit te voren want we hebben nu ook een Outlet sectie toegevoegd alsmede plaatsen we vele extra toebehoren en accessoires. Een filter nodig voor je Leitz Summicron 50mm lens of een zonnekap voor je Rolleiflex 3.5F? Deze vindt je nu ook als web-only op onze site.

Nieuwsbrief

Nieuw is ook de nieuwsbrief. zodat je helemaal niet meer hoeft te refreshen. Iedere week kan je alle nieuwe binnenkomers per email ontvangen. Je moet je wel even aanmelden via deze link en afmelden kan altijd via de link onderaan iedere email.
We leven nog steeds in tijden van Corona maar gelukkig mag onze winkel wel op afspraak open. Wilt u de winkel bezoeken dan kunt u hier een afspraak inplannen.
Bijzondere camera’s en lenzen kopen we nog altijd graag in. We horen het graag als u iets te verkopen heeft.

Maarten is de Oprichter van Fotohandel Delfshaven en MK Optics. Hij draagt zorg voor de inkoop en probeert af en toe een stukje te schrijven voor dit blog.

All author posts